مواد لازم:
- آرد سفید: 300 گرم
- کره (خرد شده): 125 گرم
- پودر شکر: 220 گرم
- جوش شیرین: یک چهارم ق چ
- دارچین: یک ق چ
- زنجفیل: دو ق چ
- تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
- عسل: یک ق چ
طرز تهیه:
1. مواد خشک (آرد، جوش شیرین، دارچین و زنجفیل) را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط و بعد الک کنید تا مواد خشک خوب با هم مخلوط شوند.
2. سپس کره خورد شده را اضافه نموده و خوب با دست ورز دهید تا کره به خورد مواد فوق برود و بعد تخم مرغ و عسل را اضافه نموده و خوب ورز دهید تا مواد خمیری شکل شود و به دست نچسبد.
3. سپس سینی فر را چرب کرده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و گلوله هایی درست کرده و کمی با دست پهن کرده و در سینی فر بگذارید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها قهوه ای روشن شود. اجازه دهید تا شیرنی ها خنک شود و سرو نمایید.
نکته: می توان از شکلات ذوب شده برای روی شیرینی ها استفاده کرد در غیر اینصورت به صورت ساده می توان سرو کرد.
اموزش شیرینی پزی سیتیا
درباره این سایت